söndag 4 mars 2012

Fetaostbiffar i medelhavssås



6 port
7,5 points/port

Biffar:
600 g 10% nötfärs
100 g 23% feta
Halv kruka färsk basilika
2 vitlöksklyftor
1 ägg
En skvätt matgrädde
Salt, peppar, Knorr Pizza och Pastakrydda

Sås:
1 burk Creme Bonjour Cuisine tomat och medelhavsörter
2 dl matgräddehttp://www.blogger.com/img/blank.gif
½ dl vitt vin
salt, peppar
1 köttbuljong
2 finhackade scharlottenlökar stekta i samma fett som biffarna.

Gör biffarna och stek dem i smör. Tag upp biffarna och stek löken, låt löken rinna av på hushållspapper och torka av pannan. Lägg tillbaka löken och lägg i ingredienserna till såsen, koka upp och lägg sedan i biffarna igen och låt puttra under lock ett tag.

Källa: 56kilo.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar