tisdag 6 mars 2012

Pastasås med kyckling, parmesan och vitlök





4 port.

500g kycklingfilé
1 röd lök
1 vitlöksklyfta
5st(35)g Ridderheims vitlöksmarinerade soltorkade tomater (sååå goda!!)
1 burk Arla lätt creme fraiche parmesan & vitlök
2 dl matlagningsgrädde (Jag använde 7% när jag räknade pointsen)
1 msk kalvfond
körsbärstomater
flingsalt och svartpeppar
färsk basilika (jag hade i torkad)
parmesan (till servering)

Hacka den röda och vita löken. Bryn i olivolja i en stekpanna. Dela kycklingen i mindre bitar och bryn ihop med löken, salta och peppra. Tillsätt dom soltorkade tomaterna i bitar. Rör i creme fraiche, matlagningsgrädde och kalvfonden.

Dela körsbärstomaterna i fyra delar och lägg i grytan. Hacka lite färsk basilika och strö över.

Servera med pasta och strö över riven parmesan över

Per port= 6 points
Lägg till 1 points/10g riven parmesan

Källa: http://matochodla.blogspot.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar