torsdag 1 maj 2014

Tonfisksås

4 port.
8pp/port med Crème Bonjour Gräslök 15%
10pp/port med Crème Bonjour Gräslök

2tsk margarin/smör
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
2½dl matlagningsgrädde
2tsk dijonsenap
1 burk (200g)  Crème Bonjour Gräslök mjukost
2 burkar (á 170g) tonfisk i vatten
salt
peppar

Hacka lök och vitlök.
Mjukfräs löken i smör/margarin, utan att den får färg.
Häll i matlagningsgrädde, senap, salt och peppar. Låt koka upp under omrörning.
Låt färskosten smälta ner i såsen oh koka upp under omrörning. Häll av vattnet från tonfisken och blanda försiktigt ner i såsen.
Servera med nykokt pasta och eventuellt en grönsallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar